Sass Csemetekert
CSEMETEKERTEM.HU
Üdvözöljük

A sass csemetekert honlapján!

 Köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra és megtisztel annak megtekintésével és annak áttanulmányozásával! Csemetekertünket 8-10 éve közös családi vállalkozásban működtetjük kisebb, nagyobb sikerekkel! Ez idő alatt sok pozitív és negatív tapasztalatra tettünk szert a különböző erdészeti fafajok, valamint fenyőfélék keltetésében, szaporításában, továbbtermesztésében!

Ebben közrejátszottak a termesztés során fellépő tapasztalatok hiánya, az időjárás viszontagságai, valamint a kisebb nagyobb technikai buktatók!
Azonban az évek során sikerült ezeket a nehézségeket leküzdenünk és megoldani azt, hogy a megtermelt csemetéink megállják helyüket mind a belföldi , mind a nemzetközi piacok kiemelkedő igényeinek!

Csemetéink keltetése, továbbszaporítása kizárólag import, illetve származással igazolt magokból történik, mely igazi alapja a jó kelési arányoknak a további szaporításnak és kiültetéseknek!
Csemetéinkkel nemcsak a nagyobb gazdaságokat, erdészeteket célozzuk meg erdőtelepítés céljából, hanem a kisebb egyéni termelőket, parképítőket, karácsonyfa termesztőket, vagy esetleg az udvarukat parkosítani akaró magánembereket is!

Szívesen állok a vásárlók rendelkezésére a megszerzett tapasztalatainkal, valamint adok tanácsot a vásárolt növények további ültetéséhez, gondozásához, ápolásához!

Köszönettel: SASS-CSEMETEKERT

Elérhetőségek

7515 Somogyudvarhely
Szabadság tér 10.
Tel.: 06-30/657-9045
06-30/378-5434